top of page

Over Polybuild

Polybuild SRL is opgericht in 2004 en wordt beheerd door verschillende ingenieurs. Via het ervaren team van Polybuild zijn klanten in staat om hun projecten met zorg en kwaliteit binnen vastgestelde deadlines uit te voeren. Zeer snel, bij de start van een project, ontstaat er een vertrouwensrelatie tussen de opdrachtgever en Polybuild.
Het Bedrijf
13.jpg

Polybuild streeft vooral naar kwaliteit, luisteren naar de verwachtingen van de klant. Polybuild streeft naar ieders tevredenheid bij het samenwerken aan mooie prestaties.

Polybuild heeft een grote ervaring als totaalaannemer voor nieuwbouw en renovaties.

Veiligheid
Travailleurs de la construction sur chan

De bouw of renovatie van een huis vraagt de aanwezigheid van een bepaald aantal mensen. Polybuild zorgt ervoor dat de veiligheid en netheid gedurende de hele werken word gehandhaafd.

Strategie
Hac.5.5.jpg

Het bedrijf Polybuild is gebaseerd op de erkenning van de klant voor een goed geleverd werk en hun tevredenheid over de samenwerking met ons. De persoonlijke band die we met onze klanten opbouwen is heel belangrijk voor ons.

Duurzame ontwikkeling
Installation de panneaux solaires

Polybuild heeft veel ervaring op het gebied van energiezuinige, passieve gebouwen, isolatie-, verwarmings- en ventilatietechnieken. Zelfs bij renovaties  is duurzame ontwikkeling steeds een hoge prioriteit, ook al is het over het algemeen complexer dan bij nieuwbouw.

bottom of page